food4fun.sk

Komentáre k článku


14. 05. 2012 21:19:33
Meno: Adel
vydareny greenday, vsetko vyzera skvelo a navyse farby pôsobia upokojujúco :) Adi, ja mam vysadeny mangold, ale neviem, ci ho mam teraz preriedit, aky hruby koren ma? A.Ž


14. 05. 2012 21:28:21
Meno: Adusha
Adel, vdaka za komentik ;) Mangold postupne preried, v podstate asi ako cviklu, bude vytvarat ruzicku listov s hrubou stonkou... ale tie co vytrhas nevyhadzuj, ale si z tych mladych listkov urob salatik :-) (a koren ma asi ako pupava :-) )


23. 11. 2012 10:43:27
Meno: Chez Lucie
Skvely clanek, moc zajimavy. Ja jsem chtela kdoule ocesat u nas pred kancelari, ale ukazalo se, ze jsou okrasne a nazory na jejich kuchynske vyuziti se ruzni, tak jsem to radsi nechala byt...


01. 07. 2014 22:44:00
Meno: Stevka
Hej mam, je to tam?


02. 07. 2014 07:17:14
Meno: Adusha
no jasné ;) hľadaj. a kopa iných parádnych receptov, len sa k nim neviem dopracovať

Pre pridávanie komentárov k článkom musíte byť prihlásený.